Izbornik

Poduzeće

FERRO Grupa

FERRO Group

FERRO GRUPA - jedna je od najvećih proizvođača sanitarnih i instalacijskih fitinga u srednjoj i istočnoj Europi.
Sjedište Grupe, skladište i logistički centar nalaze se u Skawini u Poljskoj. Grupa, čija je matična tvrtka FERRO SA, također uključuje:

  • FERRO International Sp. z o.o. – Poljska
  • NOVASERVIS spol. s.r.o. - Češka Republika
  • NOVASERVIS FERRO Grupa SRL - Rumunjska
  • NOVASERVIS FERRO SK s.r.o. - Slovačka
  • FERRO HUNGARY KFT – Mađarska
  • NOVASERVIS FERRO Bugarska Ltd. - Bugarska

FERRO SA - jedan je od lidera u industriji sanitarija i opreme za grijanja na poljskom tržištu. Tvrtka već 30 godina proizvodi visokokvalitetne sanitarne i instalacijske armature, kao i elemente za instalaciju grijanja.
Grupa FERRO kotira na Varšavskoj burzi od 14. travnja 2010.

FERRO SA zauzima vodeću poziciju u Poljskoj na tržištu prodaje ventila i drugo mjesto po prodaji mješalica. Predmet njegove djelatnosti je proizvodnja i prodaja sanitarija, vodovodnih i grijaćih instalacija, kao i sanitarne opreme pod vlastitim robnim markama: FERRO, Metalia, Titania, kao i pod brendovima klijenata Grupe.
NOVASERVIS spol. s.r.o je tvrtka koja je dio Grupe od 2011. godine, a djeluje na tržištu sanitarnih i instalacijskih fitinga, a lider je po količini prodaje mješalica. U Češkoj i Slovačkoj jedan je od najvažnijih proizvođača i vodeći dobavljač sanitarne opreme.

FERRO SA duguje snažnoj poziciji na tržištu, prije svega, brigom za izvrsnu kvalitetu proizvoda. Održavanje visokog standarda proizvodnje moguće je zbog ispunjavanja zahtjeva trenutnih standarda, održavanja visokih tehničkih parametara, sigurnosti i funkcionalnosti. Svi proizvodi tvrtke podliježu istim, krajnje preciznim i restriktivnim postupcima provjere kvalitete. Kvaliteta se provjerava u svakoj fazi proizvodnje. Visoko kvalificirani inženjeri odgovorni za kvalitetu, nadziru ispravan tijek procesa kontrole kvalitete i certificiranja proizvoda. Revizori provjeravaju usklađenost s postupcima sustava osiguravanja kvalitete. Oni uključuju postupke utvrđene standardima poljske i europske serije PN-EN kao i postupke koji se odnose na Sustav upravljanja kvalitetom.